SDÜ Rotasını Halkla Çiziyor

SDÜ 2016- 2020 Strateji Planı için anket hazırladı. Halka da açık ankette; » Misyon » Vizyon » İlke ve Değerler » Eksenler’e yeni madde eklenebilecek. Ya da mevcut halden madde çıkarılması teklif edilebilecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Eylül 2015 12:38
SDÜ Rotasını Halkla Çiziyor

SDÜ’nün stratejik yönelimleri ve 5 yıllık gelecek planı oluşturuluyor...
Stratejik Plan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu, Prof. Dr. Hüseyin Gül, Doç. Dr. Erkan Polat ve Yrd. Doç. Dr. Hakan Mehmet Kiriş’in önderliğindeki ekip tarafından hazırlanıyor. Ekip, Süleyman Demirel Üniversitesinin iç ve dış paydaşlarının, 5 yıllık süreçte üniversiteden beklentilerini saptamak amacıyla bir anket hazırladı. Anket üzerinden elde edilecek veriler doğrultusunda hazırlayacakları plan, SDÜ’nün sağlıklı temeller üzerine gelişmesine hizmet edecek. Önümüzdeki haftalarda paydaşlarla iletişime geçmeye hazırlanan ekip, çalışmalarını Eylül ayının sonuna kadar tamamlamayı hedefliyor.

SDÜ’nün - Küresel, ulusal ve yerel düzeyde eğitim öğretim sunan; bilimsel araştırma yapan… - şeklindeki Misyonu’na teklif edilebilecek değerler şöyle: » Çevresel değerlere saygılı » Çözüm üreten » Değişime açık » İnsani değerlere saygılı » Yenilikçi gibi maddeler eklenebilecek

Rota ne olmalı?
2016- 2020 Strateji Planı’nın halka açılan en önemli yüzü ise eksende. (‘- Kurumsallaşma- Yenileşme- Uluslarasılaşma –‘) maddeleri değişsin mi? (‘- Evet –‘) yanıtı veriyorsanız, » Yenilikçilik » Sosyal ve Çevresel Sürdürülebilirlik » Hareketlilik ve İşbirliği’ni seçebileceksiniz. Ya da özgün bir metin kaleme alacaksınız

40. YIL DEVRİMİ
Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) 6. Dönem; 5’inci Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, devrim gibi bir projeye imza atıyor. SDÜ, 40’ncı yılında rotasını halk ile birlikte çiziyor.

Isparta, yükseköğretim ile 21 Şubat 1976 yılında tanışmıştı. Zira anılan tarihte Devlet Mimarlık Mühendislik Akademisi kurulmuştu.
Bu eşsiz bilim yuvası 17 Temmuz 1992’de Süleyman Demirel Üniversitesi’nin de nüvesini oluşturmuştu.

Şimdi Süleyman Demirel Üniversitesi 2016- 2020 Strateji Planı’nı halk ile birlikte çiziyor.

Herkesin katılımına açık anket düzenlendi.

» İşte bilginiz, fikriniz ile dâhil
olabileceğiniz Strateji Planı adresi
http://stratejikplan.sdu.edu.tr
Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) 2016- 2020 için 5 yıllık Eylem Planı’nı oluşturdu.

Stratejik Plan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu, Prof. Dr. Hüseyin Gül, Doç. Dr. Erkan Polat ve Yrd. Doç. Dr. Hakan Mehmet Kiriş’in önderliğindeki ekip tarafından hazırlanıyor.

Ekip, Süleyman Demirel Üniversitesi’nin iç ve dış paydaşlarının, 5 yıllık süreçte beklentilerini saptamak amacıyla bir anket hazırladı.
Anket üzerinden elde edilecek veriler doğrultusunda hazırlayacakları plan, SDÜ’nün sağlıklı temeller üzerine gelişmesine hizmet edecek. Önümüzdeki haftalarda paydaşlarla iletişime geçmeye hazırlanan ekip, çalışmalarını Eylül’de tamamlamayı planlıyor.

ankete katılmak için tıklayın

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum