SDÜ Tarım Kulübü'nden 2. Tarım Kampı

Süleyman Demirel Üniversitesi Tarım Kulübü tarafından bu yıl ulusalda 2.si düzenlenen Tarım Kampına 17 farklı Üniversitenin Ziraat Fakültesinde okuyan 76 öğrencinin katılımı ile Eğirdir Bedre Plajında 31.08.2016 ile 03.09.2016 tarihleri arasında gerçekleş

Yayınlanma:
SDÜ Tarım Kulübü'nden 2. Tarım Kampı

Kampımızda katılımcılar 1. Gün Eğirdir Belediye Başkanı Sayın Ömer ŞENGÖL ün katkılarıyla Kervansaray Düğün Salonun da ‘Ziraat Fakültesi Öğrenciler Zirai Eğitimi Tartışıyor’ konulu çalıştay da zirai eğitimin sorunlarını tartışarak çözüm aradılar ve çalıştayın sonunda katılımcıların hazırladığı bildiriler Tarım Kulübü tarafından dergi haline getirilerek Türkiye de ki diğer Ziraat Fakültelerine gönderilip tarımsal eğitimdeki sorunları dile getirerek çözmeyi amaçlıyor, çalıştayın devamında ise bir karaoke partisi düzenlendi.

2. Gün ise MAREM de üzüm hasatından elmada aşılamaya kadar farklı uygulamalar yaptırılarak öğrencilere uygulamalı eğitim verilmiştir akşamında ise nostalji sinema gecesi düzenleyerek yine öğrencilere hoş vakit geçirmeleri sağlanmıştır.

3. Gün öğrencilerin biraz daha hoş vakit geçirmeleri için paintball ve çeşitli sportif aktiviteler düzenlemiş ve akabinde katılan öğrencilere Eğirdir Kaymakamı Sayın Abdullah AKDAŞ ın da katılımı ile konser düzenleyerek eğlenceli zaman geçirmelerini sağlanmıştır konser esnasında Tarım Kampına desteklerinden dolayı Tarım Kulübü başkanı Sayın Muhammed Ali KIYAK Eğirdir kaymakamı Sayın Abdullah AKDAS a teşekkür plaketi taktim etti. Katılımcıların büyük beğenisi ile karşılaşan kulüp yönetimi uzun uğraşlar verdiklerini, uğraşlarının ve emeklerinin boşa gitmediğini açıkladı.         

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.