SDÜ Tekelci Zihniyetle Yönetiliyor!

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan ibicioğlu’nun SDÜ kampusünde inşa edilecek ve sessiz sedasız ihaleye çıkan 2 bin kişilik öğrenci apartı projesine sektör temsilcilerinden de tepki geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2013 12:56
SDÜ Tekelci Zihniyetle Yönetiliyor!

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan ibicioğlu’nun SDÜ kampusünde inşa edilecek ve sessiz sedasız ihaleye çıkan 2 bin kişilik öğrenci apartı projesine sektör temsilcilerinden de tepki geldi. ITSO’yu ziyaret eden sektör temsilcilerinin ortak görüşü; SDÜ’nün tekelci bir zihniyetle yönetildiği oldu.

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’nun sessiz sedasız ihaleye çıktığı 2 bin kişilik öğrenci apartına tepkiler sürüyor. Sektör temsilcileri ITSO’yu ziyaret ederek tepkilerini paylaştı.

Sektör temsilcilerinin ortak görüşü ise SDÜ’nün tekelci bir zihniyetle yönetildiği oldu. Üniversitenin bir ticarethane olmadığına vurgu yapan sektör temsilcileri ITSO’dan da destek aldı.

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Açıkça görünüyor ki, bu proje tüm esnafımızı üzmüş. Bu projeden sizler rahatsızsanız, elbetteki Rektör hocamızda bu rahatsızlığı görüp, o ihaleyi iptal etmelidir” dedi.

Kamuoyunda Ispartalı ve öğrenci arasında polemik yaratmaya çalışıldığına da işaret eden Başdeğirmen, “Öğrenciye mikrofon uzatıp, Ispartalı paragöz dedirtmek hiç hoş değil. Eğer Ispartalı öğrenciye layıkıyla davranmıyor olsaydı Üniversitemiz bu denli tercih edilir, bu denli kabul görür bir üniversite olamazdı. Eğer Üniversitemiz bu ölçüde büyüyse bunda eğitimin yanı sıra Ispartalıların öğrenciye ve üniversiteye verdiği desteği de göz ardı edemezsiniz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum