SDÜ Tıp Fakültesi Gücüne Güç Katıyor

SDÜ Tıp Fakültesi Gücüne Güç Katıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mart 2017 12:18
SDÜ Tıp Fakültesi Gücüne Güç Katıyor

SDÜ Tıp Fakültesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne 17 Tıp Bilim İnsanı göreve başladı. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Âlim Koşar ve Başhekim Prof. Dr. Mehmet Yıldırım’ın da katılımı ile “SDÜ Ailesi”ne katılan 17 Akademisyen ile tanışma toplantısı düzenlendi. SDÜ Tıp Fakültesi, Isparta ve Türkiye’nin dört bir köşesinden Koruyucu Hekimlik ve Tedavi için gelen halka en üstün standartlarda sağlık hizmeti verebilmek için ileri teknolojiyi kullanmaya ve insan kaynaklarını geliştirmeye devam ediyor.


İşte SDÜ Sağlık Ordusu”na Yeni Katılan Bilim İnsanları:

sdu-tipp.jpg

En Güzel Günde Mutluluk Tablosu

SDÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Âlim Koşar, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yonca Sönmez, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Rasih Yazkan, Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Tolga Atay, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Taylan Oksay ve Başhekim Yardımcısı Gökben Beceren, “SDÜ Ailesi”ne katılan 17 Tıp Bilim İnsanı’nın, 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. Dekanlık ve Başhekimlik Yönetimi, “SDÜ Ailesi”ne yeni katılan üyeler onuruna bir tanışma ve kokteyl düzenledi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum