SDÜ Tıp Fakültesine Personel Alınacak

SDÜ, Tıp Fakültesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastaneleri için uzun yıllardır beklediği 'Hemşire' kadrosu çok sınırlı sayıda da olsa açıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Nisan 2012 11:16
SDÜ Tıp Fakültesine Personel Alınacak

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastaneleri'nin büyük hemşire açığı sorunu devam ederken, kısmen de olsa sevindirici haber geldi: 2'si Yeni Doğan Yoğun Bakım Servisi olmak üzere SDÜ'ye 3 Hemşire alınacak.

Süleyman Demirel Üniversitesi, Tıp Fakültesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastaneleri'nin çeşitli ünitelerinde istihdam etmek üzere 11 kişilik kadro açtı. Personel, sözleşmeli olacak. 4/ B normları ışığında istihdam edilecek. Personelin maaşlarını ve sosyal ve çeşitli hakları Döner Sermaye Geliri (DGS) ve SDÜ Özel Bütçesi'nden karşılanacak.

AÇILAN KADROLAR ŞÖYLE
SDÜ, açtığı kadroları şöyle yayınladı:
- Hemşire: 3
- Sağlık Memuru: 1
- Büro Personeli: 1
- Tekniker: 4
- Teknisyen: 2

TEKNİK BİLGİLER
Adayların 2010 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) B Grubu'na girmiş olmaları gerekiyor. Lisans mezunlarının KPSS P3 Ön Lisans mezunları için KPSS P93
Ortaöğretim mezunları için ise KPSS P94 puanları esas alınacak.

SON MÜRCAAT: 26 NİSAN
Adaylar, 26 Nisan Perşembe gününe kadar müracaat edecekler.
Başvuru formu 'www.sdu.edu.tr' portalından indirilebilecek.

İSTENİLEN BELGELER
- Öğrenim Belgesi fotokopisi
- 2010 KPSS (B) sınav sonuç belgesi fotokopisi
- Başvuru formu ve dilekçe
- Mesleki tecrübe istenilen pozisyonlar için tecrübesini belirten belge ve sertifika
- Fotoğraf (1) adet.

ÖNEMLİ NOT
Adaylar, 'sdu.cdu.tr' web portalında yayımlanan tek bir kategori iyin müracaat edebilecek. Birden fazla pozisyon için müracaat edilmesi halinde, tüm dosya geçersiz sayılacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.