SDÜ Uluborlu Belediyesi Protokolu İmzalandı

Süleyman Demirel Üniversitesi ile Uluborlu Belediyesi arasında protokol imzalandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ocak 2011 10:28
SDÜ Uluborlu Belediyesi Protokolu İmzalandı

SDÜ ile Uluborlu Belediyesi arasında Yüksekokul protokolü Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesinde açılması planlanan Uluborlu Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu’na ilişkin protokol, Uluborlu Belediyesi ve SDÜ arasında imzalandı.

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar ile Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi arasında imzalanan bina onarım ve tahsisi protokolü çerçevesinde Uluborlu Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu adıyla yeni bir okulun kurulması için gerekli girişim yapılacak.

Yüksekokul için tahsis edilen belediye binasının tadilat ve onarım işlerinin gerçekleştirilmesi ve akademik alt yapının tamamlanması halinde, Yüksekokula Muhasebe ve Finansal Yönetim, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri ile Uluslararası Ticaret bölümlerinin açılması ve bu bölümlere öğrenci alımı için başvuru yapılacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.