SDÜ Yaşam Merkezi’nde Otel ve AVM Kesinlikle Olmayacak!

SDÜ Yaşam Merkezi’nde Otel ve AVM Kesinlikle Olmayacak!

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mayıs 2016 15:14
SDÜ Yaşam Merkezi’nde Otel ve AVM Kesinlikle Olmayacak!

Süleyman Demirel Üniversitesi’ne yapılacak Yaşam Merkezi projesinin Mimarı YDA Grup Başkanı Hüseyin Arslan, kamuoyunun endişelerini ortadan kaldıracak açıklamalarda bulundu. SDÜ’ye yapılacak Yaşam Merkezi’nde kesinlikle otel ve alışveriş merkezi olmayacağını ifade eden Arslan, 16 bin m2 alanda öğrenci ve öğretim üyelerine yönelik alanlar oluşturulacağını bildirdi.

YDA Grup Başkanı Hüseyin Arslan, “Biz burada 16 bin metrekare alanda bir yaşam merkezi yapacağız.  Kampüse baktığınız zaman çok dağınık ve büyük bir kampus. Ancak öğrencilerimizin hatta öğretim görevlilerimizin doğru düzgün oturabilecekleri mekanlar açısından da maalesef eksik olan bir kampus var. Biz bu eksiği gidermek adına 16 bin metrekare sosyal alanı olan bir yaşam merkezi dizayn ettik. Bu yaşam merkezinde öğrencilerin günlük ihtiyaçlarına yönelik kafeteryalar olacak, büyük bir kütüphanemiz olacak, etüt merkezleri olacak. Öğrenci arkadaşlarımız etüt merkezlerine geldiğinde hem derslerini çalışabilsinler hem de vakit geçirebilsinler. Arkadaşlarımız meydanı öyle bir dizayn ettiler ki burada üniversitede yarım günde yapılacak etkinliklerin merkezi olacak. Orada çok rahat bir amfi tiyatro yapıldı. Burada bir konser verilebilecek, etkinlik yapılabilecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.