SDÜ YBEM Çıtayı Yükseltiyor

SDÜ Yaşam Boyu Eğitim Merkezi, başarılı çalışmalarının meyvesini alıyor. Daha önce DGS'de Isparta birincileri çıkaran YBEM, bu kez de KPSS'de Isparta birincisi ve Türkiye 4'üncüsü çıkardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Eylül 2014 12:36
SDÜ YBEM Çıtayı Yükseltiyor

SDÜ YBEM, başlattığı eğitim programlarıyla Türkiye'nin ilgi odağı oldu. Ulusal çapta yaptığı organizasyonlarla adından sıkça söz ettiren YBEM, şimdi de Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda büyük bir başarıya imza attı.

Özellikle gençlerin istihdamına yönelik programlara önem verdiklerini belirten YBEM Müdürü Fatih Cebeci, "Yaptığımız eğitim programlarıyla gerek Isparta'da gerekse de Türkiye'de kendimizi gösteriyoruz. Daha önce DGS'de başarı elde etmiştik. Bu kez de KPSS'de Isparta birincisi ve Türkiye 4'üncüsü çıkardık. Sınavlarda verimli neticeler alınıyor. Bu bizleri hem onurlandırıyor hem de mutlu ediyor." dedi.

Eğitimlerin yanında gençlerin istihdamına yönelik uygulamalarla Türkiye'de aranan bir eğitim merkezi haline geldiklerini belirten Cebeci, "YBEM olarak başlattığımız programlarla Türkiye'nin hemen hemen her yerinden ilgi çekmeyi başardık. Şuanda 100'ü aşkın programımız var.

Sosyal sorumluluk çerçevesinde vatandaşın kültürel değerlerini tartışması adına tetikleyici programlar uyguluyoruz. Aktiflikte ve programlardaki etkinliğimizle Türkiye'deki eğitim merkezleri arasında ilk üçteyiz. Bu başarıyı elde etmemizdeki neden ulusal çapta yaptığımız organizasyon ve işbirliğidir. Önümüzdeki dönemlerde de yine farklı alanlarda hem Isparta'nın hem de üniversitenin marka değerini artıracak hamlelerimiz olacak. Özellikle ulusal çapta çalışmalarımız var, bunlarla adımızdan söz ettireceğiz" ifadelerini kullandı.

Cebeci'nin konuşmasının ardından KPSS'de büyük bir başarıya imza atan Gamze Aras'a plaket verildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.