SDÜ YBEM'De Çarıkçı Farkı Başlıyor

İbicioğlu dönemi ve Fatih Cebeci Yönetiminde eğitiminden çok ticarethane gibi kullanıldığı iddilarıyla gündeme gelen Yaşam Boyu Eğitim Merkezi 'esas kimliği'ne bürünüyor...

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mayıs 2015 09:33
SDÜ YBEM'De Çarıkçı Farkı Başlıyor

AJANS32'NİN ÖZEL HABERİ


Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (YBEM)'nde yeni dönem başlıyor.

SDÜ eski Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu döneminde Fatih Cebeci yönetiminde adı sık sık ticarethane, haksız rekabet, rant, usulsüzlük gibi terimlerle birlikte anılan Yaşam Boyu Eğitim Merkezi'nin yeni müdürünün önümüzdeki günlerde atanması bekleniyor.

Ajans32'nin edindiği bilgilere göre, SDÜ'nün yeni Rektörü Prof. Dr. İlker Çarıkçı'nın YBEM'ne bakış açısı da önceki dönemden farklı olacak.

Şehir ve üniversite denklemi üzerinde duran Prof. Dr. Çarıkçı'nın YBEM'nin yeni döneminde de yeni kurslar açılması ancak, şehirdeki ekonomik ve ticari yelpaze içerisinde olmayan dallarla ilgili kursların açılması üzerinde durduğu belirtiliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.