SDÜ Yine Kalitesini İspatladı

SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Kalitesini Yine İspatladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Kasım 2016 22:54
SDÜ Yine Kalitesini İspatladı

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinin sunduğu nitelikli hizmetler değerlendirildi. Sağlık Bakanlığınca belirlenen ekipler tarafından yapılan “Sağlıkta Kalite Değerlendirmeleri” başarıyla tamamladı.

Kalite yönetim, risk yönetimi, güvenlik raporlama sistemi, eğitim yönetimi, hasta deneyimi, sağlıklı çalışma yaşamı, hasta bakımı, ilaç yönetimi transfüzyon hizmetleri, radyasyon güvenliği, acil servis, ameliyathane, yoğun bakım ünitesi, biyokimya laboratuvarı, otelcilik hizmetleri, malzeme - cihaz yönetimi, tıbbi kayıt-arşiv hizmetleri ile gösterge yönetimi olmak üzere 19 ana kriter ve alt standartlarından oluşan “Sağlıkta Kalite Değerlendirmeleri”ni, 100 üzerinden 95 puan alarak tamamlayan SDÜ Hastanesi, en iyi kamu hastaneleri arasında yerini aldı.

Dokümantasyon ve saha değerlendirmesinin ardından açıklamada bulunan Bakanlık görevlileri, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, kaliteden sorumlu Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Taylan Oksay, Hastane Müdürü Elif Bayer, Kalite Yönetim Birimi ve tüm bölüm kalite sorumlularına teşekkür etti.

Verdiği hizmet kalitesini her geçen gün daha da yukarıya taşıyan, değerlendirme puanını bir önceki yıla göre iki puan artıran hastanemiz, şehrine, bölgesine en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor. Elde ettikleri başarıdan dolayı gurur duyduklarını dile getiren Başhekim Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, kalite bilincinin tüm çalışanlar tarafından benimsenmesi ve hastanenin hizmetlerine yansımasının verilen hizmetin kalitesi açısından önem arz ettiğini ifade etti.

Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Taylan Oksay da “Bu yüksek kalite puanı; hastalarımıza özenle, güvenli ve hata riski en aza indirilmiş şekilde hizmet verdiğimizi göstermektedir.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.