SDÜ'de 9 Kişi Daha Tutuklandı

SDÜ'de 9 Kişi Daha Tutuklandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Eylül 2016 13:37
SDÜ'de 9 Kişi Daha Tutuklandı

Süleyman Demirel Üniversitesi’nde görevli 9 kişi daha tutuklandı. Böylece dün tutuklananlar ile beraber sayı 19’a yükseldi.

ISPARTA’da yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan Süleyman Demirel Üniversitesi’nde (SDÜ) görevli akademisyen ve idari personelden 9’u daha tutuklandı.

Isparta’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında geçen cumartesi günü SDÜ’de görevli 35 akademisyen ve idari personel Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 10’u tutuklanmış, 3’ü adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Diğer 22 şüpheliden 12’si işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen 12 kişiden 9’u tutuklanırken, 3’ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Böylece iki günde tutuklanan sayı 19’a ulaşırken, 6 kişide adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

10 şüphelinin ise işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum