SDÜ'de Ahşap Yakma Resim Sergisi

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi sergi alanı sanatsal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Şubat 2011 14:37
SDÜ'de  Ahşap Yakma Resim Sergisi

İzzet-Gülseren Topuz’un ‘Ağaçlar Yakılacaksa Böyle Yakılsın’ konulu Ahşap Yakma Resim çalışmaları sergisi SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde ziyarete açıldı.

Açılışa SDÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Yorgancıgil, SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Kutluhan, Hastane Başmüdürü Mehmet Uygur, Hastane Müdür Yardımcısı Nazım Yıldırım ve sanatseverler katıldı.
Belediye Başkanı Y. Ziya Günaydın’ın da katıldığı programda açılışı SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Kutluhan ve Başkan Günaydın yaptı.

Gülseren Topuz, eşiyle birlikte 3 senelik çalışmaları soncu ortaya çıkardıkları ilk ortak sergi olduğunu ve oldukça heyecanlı olduğunu ifade ederken, “Ahşap yakma çok emekli bir iş, iğne oyası işleri gibi çalışıyorsunuz ama daha öğreneceğimiz çok şey olduğuna inanıyoruz. Eşimle birlikte ilk ortak sergimiz ve eserlerimiz ne kadar fazla kişiye ulaşırsa o kadar mutlu oluyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Günaydın Flamingo Kabilesi ve Ya Hep Ya da Hiç adlı eserleri satın aldı.

55 eserin yer aldığı sergi 8-13 Kasım tarihleri arasında Antalya’da ANTSAN’da da sanatseverlerle buluşacak.

Sergi 28 Şubat’a kadar açık kalacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.