SDÜ’de Kayıt Maratonu Başladı

Süleyman Demirel Üniversitesinde 2013-2014 akademik yıl için kayıtlar dün başladı. Kayıtların ilk gününde hareketlilik yaşanan SDÜ'de 15 bin öğrencinin kayıt olması bekleniyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Eylül 2013 12:20
SDÜ’de Kayıt Maratonu Başladı

2013-2014 akademik yılında herhangi bir yükseköğretim kurumuna yerleşen adaylar için kayıt dönemi başladı. Öğrenciler 6 Eylül Cuma akşamına kadar kayıt yaptırabilecek.

Kayıtların başlamasıyla birlikte Süleyman Demirel Üniversitesinde de hareketlilik başladı.

Süleyman Demirel Üniversitesine bağlı fakülte ve meslek yüksekokullarını kazanan öğrenciler, kayıt için üniversiteye gelmeye başladı.

Bu yıl 15 bin yeni öğrencinin tercih ettiği SDÜ'nün Batı ve Doğu Yerleşkesi'nde yurtlar ve üniversite için tanıtım stantları kuruldu.
Kayıtlar esnasında uzun kuyrukların önüne geçmek için geçen yıl olduğu gibi bu yılda her fakülte kendi öğrencilerinin kayıt işlemlerini yapıyor.
Öğrenciler, akademik kadrosu, ulaşım kolaylığı ve eğitim konusunda iyi olduğu için SDÜ'yü tercih ettiklerini söylediler.

Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri de Batı ve Doğu Yerleşkesi'nde açtığı stantlar ile veli ve öğrencilere dost elini uzattı. 'İlk adımda dost eli' sloganıyla açılan stantlar da öğrenci ve velilere soğuk içecek, gül suyu, gül lokumu ikramı yapıldı.

Kayıtlar, 6 Eylül Cuma günü kadar süreceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.