SDÜ’de Konferans Gerginliği

Akdeniz Öğrenci Kulüpleri Konfederasyonu tarafından SDÜ’de “Halk Cumhurbaşkanını Seçiyor” konferansı düzenlendi. Bir grup öğrenci AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ün konuk olduğu konferansa alınmayınca rektörlük önünde mizahi bir gösteri yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Nisan 2014 17:40
SDÜ’de Konferans Gerginliği

Süleyman Demirel Üniversitesi’nde Akdeniz Öğrenci Kulüpleri Konfederasyonu tarafından Halk Cumhurbaşkanını Seçiyor konulu bir konferans düzenlendi. Konferansa AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk’te konuşmacı olarak katıldı.

Çok sayıda öğrencinin izlediği konferansa katılmak isteyen TGB üyesi bir grup SDÜ öğrencisi ise ‘güvenlik’ gerekçesiyle konferans salonuna alınmadı.

SDÜ Özel Güvenlik görevleriyle bir süre tartışan öğrenciler daha sonra rektörlük önünde mizahi bir gösteri yaptı.

Rektörlük önünde temsili bir konferans yapan öğrenciler, temsili cumhurbaşkanı adayına “Göreve geldiğiniz zaman yolsuzluk yapacak mısınız?” diye sordu. Temsili cumhurbaşkanı adayı “elbette yapacağım” cevabını verdi. Bir süre soru cevap yapan öğrenciler daha sonra temsili Cumhurbaşkanı adayını omuzlarına alarak, “Keşke köşke sen çıksan” diye tezahürat yaptı.

Gençler daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

İŞTE O ANLAR


SDÜ’de Konferans Gerginliği paylaşan: Ajans_32

O KONFERANSTAN DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum