SDÜ'de Mezuniyet Coşkusu

SDÜ'de Mezuniyet Coşkusu

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Eylül 2021 11:08
SDÜ'de Mezuniyet Coşkusu

SDÜ 2019-2020 / 2020- 2021 Eğitim- Öğretim Yılları mezuniyet törenleri sona erdi. 

19 Mayıs Açık Hava Tiyatrosu ve Öğrenci Meydanında pandemi koşullarına göre alınan tedbirler çerçevesinde gerçekleştirilen törenlerde, ülkemizin neferleri lisans ve ön lisans diplomalarına kavuşarak yeni hayatlarına uğurlandı.

7 gün süren törenlerde, fakülte ve meslek yüksekokulundan mezun olan öğrencilerimiz, hem mezuniyet heyecanını hem de uzun zamandır ayrı kaldıkları akademisyenler ve arkadaşları ile buluşmanın mutluluğunu yaşadı. 2019-2020 / 2020- 2021 Eğitim- Öğretim Yılları mezuniyet törenlerinde ilk kepi, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi mezunları attı.

Daha sonra Sağlık Bilimleri Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Mimarlık Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Adalet MYO, Teknik Eğitim Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Atayalvaç Sağlık Hizmetleri MYO, Eğirdir Sağlık Hizmetleri MYO, İletişim Fakültesi, Hukuk Fakültesi ve Isparta Sağlık Hizmetleri MYO mezunları diplomalarına kavuşarak mezun oldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.