SDÜ'de Rektörlük Töreni Yapıldı

Süleyman Demirel Üniversitesinde Rektörlüğü atanan Prof. Dr. Hasan İbicioğlu bugün düzenlenen törenle Rektörlük cübbesini giydi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mayıs 2011 12:57
SDÜ'de Rektörlük Töreni Yapıldı

Süleyman Demirel Üniversitesinde Rektörlüğü atanan Prof. Dr. Hasan İbicioğlu bugün düzenlenen törenle Rektörlük cübbesini giydi.

Cübbesini eski Rektör M. Lütfi Baydar ile Rektörlüğe vekâlet eden Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu giydirdiler. 10 gün önce Cumhurbaşkanı tarafından SDÜ. Rektörlüğüne atanan İbicioğlu, bugün görkemli bir törenle Rektör cübbesini giydi.

Yapılan törene Isparta Valisi Memduh Oğuz, MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz, Eski Rektör M. Lütfi Baydar, Öğretim görevlileri, kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldılar.

Törende bir konuşma yapan Rektör Vekili Prof. Dr. Murat Dulupçu “SDÜ bir ailedir. Sizler misafir olarak hitap ediyorum. Burada kıymetli hocalarımız var. Gençlerin Üniversite son durağıdır. 4. Rektör dönemi devir-teslim töreni yapıyoruz. Ben 3 aydan bu yana rektörlüğe vekâlet ediyorum. Şimdi Prof. Dr. Hasan İbicioğlu hocamız bugün rektörlük bayrağını devraldı. Kurumlarda insan vardır. Biz SDÜ olarak birlik ve beraberlik içerisinde bu üniversiteyi daha ileriye götürmeyi hedefliyoruz” dedi.

Törende konuşma yapan Prof. Dr. Hasan İbicioğlu şunları söyledi “Bugün SDÜ’de bir bayrak değişimi var. Bu görev şahşıma yüklendi. Siz öğretim üyelerine sayım Cumhurbaşkanımıza teşekkür eder layık olmayı görev bileceğim. Bu kurum bir çınar gibi geçmişten geleceğe gövdesinde güzel izler bırakarak hizmet etmektir. Sayın 9. Cumhurbaşkanı Sayın Demirel’e de şükranlarımı sunuyorum. Şimdiye kadar gelmiş geçmiş tüm rektörlerime teşekkür ederim. Bu üniversiteye taş üstüne taş koyan herkese teşekkür ederim. Bugün sorumluluğumuz üniversitemizi daha yükseğe taşımak ayrılık rüzgârı olmadan hepimiz hizmet etmek için çalışmalıyız. SDÜ önümüzdeki dönemlerde de Isparta’ya ve Bölgemize hizmet edecektir” dedi.

Daha sonra şimdiye kadar rektör vekilliğini sürdüren Dulupçu ‘ya Rektör Prof. Dr. Hasan İbicioğlu tarafından plaket verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum