SDÜ'de Spor Şenlikleri Başladı

Şenlik, Rektör Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’nun önderliğinde, topluluk üyelerince Rektörlük önünden Atatürk Spor Salonuna doğru gerçekleştirilen bisiklet turu ile başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mart 2012 18:07
SDÜ'de Spor Şenlikleri Başladı

Atatürk Spor Salonu’nda çeşitli etkinliklerle devam edecek olan şenliğin açılış konuşmasını yapan Topluluk Başkanı Ersin Uçan, Topluluk Akademik Danışmanı Doç. Dr. Efkan Uz, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Nesimi, şenliğin büyük bir coşkuyla kutlanmasını dileyerek “Tıp Bayramınız kutlu olsun” dediler.

Sağlıklı olmanın bir hazine olduğunu dile getiren Rektör İbicioğlu da sağlıklı yaşamın az yemek, az uyumak ve spor yaparak sağlanabileceğini belirterek gelecekte aydınlık ve sağlıklı günlerde buluşma dileğinde bulundu.

“Spor Şenliği” SDÜ aerobik grubunun gösterisinin ardından basketbol maçıyla başladı. Öğretim üyeleri ve öğrencilerle maç yapan İbicioğlu, daha sonra masa tenisi oynadı.
Şenlikler, üç gün boyunca Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak basketbol, voleybol maçları ve squash kursları ile devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.