SDÜ'de Tutuklamalar ve Gözaltılar...

Sosyal Medya’da 17 Aralık sürecinin ardından adeta fenomen olan Fuat Avni’nin ardından benzer bir üslup ve gizemle sosyal medyada hesap oluşturan @ispartaderin isimli hesaptan ilginç paylaşımlar yapılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Kasım 2014 10:58
SDÜ'de Tutuklamalar ve Gözaltılar...

AJANS32'NİN ÖZEL HABERİ

Fuat Avni ismi sosyal medyada 17 Aralık süreci ile birlikte adeta fenomen oldu. Benzer bir üslup ve gizemle sosyal medyada hesap oluşturan @ispartaderin isimli hesaptan ilginç paylaşımlar yapılıyor.
Özellikle SDÜ ve Rektör İbicioğlu ile ilgili paylaşımların yapıldığı hesaptan çarpıcı iddialara ve yorumlara yer veriliyor.

Yapılan son paylaşımlarda yer verilen SDÜ’de yolsuzluk operasyonları ile ilgili ani gözaltı ve tutuklamaların yapılacağı iddiası ise gündemde şok etkisi yarattı.

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’nun önümüzdeki günlerde devam edecek olan ‘Kantin İhalelerine fesat karıştırılması’ ile ilgili duruşma öncesi yapılan bu paylaşım ve iddia kamuoyunda merak uyandırdı.

Öte yandan geçtiğimiz aylarda SDÜ’de görev yapan bir maliye personelinin zimmetine yüklü miktarda para geçirdiği iddiasıyla gözaltına alınması ve ardından tutuklanması da akıllara geldi.
İddia edilen operasyonun boyutu ve doğruluğu şimdilik merak konusu…

İŞTE O HESAPTAN YAPILAN BAZI PAYLAŞIMLAR;











Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum