SDÜ’de Yeni Bir Kulüp

SDÜ bu yıl yeni bir kulüple daha tanışıyor. SDÜ öğrencilerinin kurduğu Sosyal Medya Kulübü döneme güzel bir etkinlikle merhaba diyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ekim 2012 09:32
SDÜ’de Yeni Bir Kulüp

Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencileri tarafından kurulan Sosyal Medya Kulübü Batı Akdeniz Bölgesi’nde bir ilk olma özelliği taşıyor.
Kulüp döneme güzel bir etkinlikle merhaba demeye hazırlanıyor. Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Medya Kulübü tarafından düzenlenen etkinliğin konuğu BBS Sistemini kurarak Türkiye’deki ilk internet ağını oluşturan Atıf Ünaldı olacak. Ünaldı, 11 Ekim 2012 Perşembe günü Isparta’ya gelerek SDÜ öğrencileri ile buluşacak.

ATIF ÜNALDI KİMDİR?
Atıf Ünaldı, 1991 yılından itibaren farklı kurumlarda yöneticilik yapmış, tv kanallarında programlarda gerek kamera arkası gerek kamera önü olarak çalışmıştır. Teknoloji hakkındaki köşe yazıları ve röportajları farklı yayın organlarında yayınlanmıştır. 2004 Aralık ayı itibariyle Star Medya Grubu'nda IT Direktörlüğü görevini üstlenen Ünaldı, aynı dönemde Star gazetesinin STARTEK ekinin Yayın Yönetmenliği'ni de üstlenmiştir. Daha sonra Rock Fm'de Teknorock programını yapan Ünaldı aynı zamanda Kanal D ve Star Tv'nin İnternet Müdürlüğünü yapmıştır. Doğan TV Grubu özel projeler danışmanlığı görevinde de bulunmuştur. Atıf ÜNALDI, aynı zamanda AIRPORT TV'de her perşembe canlı yayınlanan Teknotalk programının yapımcı ve sunuculuğunu gerçekleştirmiştir. Atıf Ünaldı'nın "Netizen" isimli, Microsoft sponsorluğunda Mediacat Yayınlarından basılmış bir kitabı bulunmaktadır. Kitabın dijital baskısı Amazon Kindle'da satılan ilk Türk kitabıdır. Aralık 2010 tarihinde yayınlanan "IPTV Nedir" kitabı ise sadece amazon.com'da satılmaktadır. T3 Dergisinin ve çeşitli yayın organlarının Genel Yayın Yönetmenliği görevinde de bulunan Atıf Ünaldı, World Travel Channel'ın Bilişim Grubu Koordinatörüdür. Ünaldı, basındaki görevlerinin yanı sıra Türkiye'de internet ve e-iş konularında kişi ve kuruluşların stratejilerini belirlemekte, danışmanlığını yapmakta ve eğitim çalışmalarını düzenlemektedir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.