SDÜ'den 2 'Ticari' Talep Daha

Tıp Fakültesi Hastanesi yakınında sosyal tesis ve yurt ile 5 katlı kapalı otopark yapılması için Belediye Meclisi'nden imar tadilatı istendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ekim 2014 15:32
SDÜ'den 2 'Ticari' Talep Daha

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü, üniversite sahası içerisinde ticari proje geliştermeye devam ediyor. Doğu Yerleşkesi içerisinde yapılacak AVM+yurt için Belediye Encümeni'nden üst kullanım onayı bekleyen SDÜ Rektörlüğü, şimdi de 2 ayrı proje için Belediye Meclisi'nin kapısını çaldı.

Isparta Belediye Meclisi'nin ekim ayı gündeminde yer alan imar tadilatı talepleri üniversite sahasının ticari alana dönüştürülmesiyle ilgili. SDÜ Rektörlüğü, öğrenci sayısının arttığını gerekçe göstererek Tıp Fakültesi Hastanesi yakınındaki eğitim alanının sosyal tesis ve yurt alanı olarak değiştirilmesini istedi. Rektörlük, Tıp Fakültesi yakınındaki başka bir alanda da 5 katlı kapalı otopark yapılması için imar planı değişikliği talep etti. Söz konusu değişiklik talepleri dünkü toplantıda İmar Komisyonu'na havale edildi. Komisyonda görüşüldükten sonra meclisin onayına sunulacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.