SDÜ'den AJANS32'ye Sansür

Basın özgürlüğünü hiçe sayan SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, SDÜ'de Ajans32'ye sansür uyguladı. SDÜ IP'lerinden internet erişimi sağlayanlar Ajans32'nin haber içeriklerine ulaşamıyor. Peki sansür gerçeği örter mi?

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Aralık 2014 12:02
SDÜ'den AJANS32'ye Sansür

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, basın özgürlüğünü hiçe saydı.

Ajans32'nin gündeme getirdiği çeşitli iddialara cevap vermek yerine Ajans32'yi susturmaya çalışan rektör bir ilke daha imza atarak tarihe 'Sansürcü Rektör' olarak geçti.

SD'nün IP'lerinden internet erişimi sağlayan kullanıcılar, adeta şok yaşadı. Adres tarayıcısına www.ajans32.com yazan ve siteye erişim sağlamak isteyen üniversitedeki kullanıcılar siteye erişebiliyor. Buraya kadar herşey normal.

Ancak, sitemizin içeriklerine erişim engelli. İlk bakışta sitenin arızası gibi görünen durumun iç yüzüe aslında hiç böyle değil. Yani SDÜ kullanıcılaRI sitemizde yer alan haberleri okuma özgürlüğüne artık sahip değil.

Daha önce tarihte ilk kez hacca gittiğini ispatlamak zorunda kalan rektör, bu defa da başka bir ilke imza attı. SDÜ Rektörü basın özgürlüğünü hiçe sayan, sansürcü bir rektör olarak tarihe geçti.

Konuyla ilgili Ajans32'nin yasal haklarını sonuna kadar arayacağını okuyucularımıza iletirken, sansürcü rektör nedeniyle haberlerimize ulaşamayan SDÜ'deki okuyucularımızdan da sorunun bizimle ilgisi olmamasına rağmen özür diliyoruz.

Tarihte hiç bir sansürün gerçekleri örtmediğinden yola çıkarak, Rektör İbicioğlu'nu rahatsız eden bir çok gerçeğin de örtülü kalmayacağını tekrar hatırlatmak isteriz.

HABERLE İLGİLİ SON DAKİKA GELİŞMESİ İÇİN TIKLAYIN

AJANS32'Yİ İZLEMEYE DEVAM EDİN!

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
39 Yorum