SDÜ'den Isparta'nın Yeni Spor Vizyonuna Katkı

SDÜ'den Isparta'nın Yeni Spor Vizyonuna Katkı

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ağustos 2016 16:19
SDÜ'den Isparta'nın Yeni Spor Vizyonuna Katkı

Her alanda sosyal, bilimsel ve kültürel faaliyetlerin artırılmasına yönelik çalışmalar yürüten Süleyman Demirel Üniversitesi, Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele edecek olan Isparta Davrazspor’a destek vermek amacıyla Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, Davrazspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Sarıgül, İş Adamı Mustafa Özaydın, Isparta Belediyesi Sağlık Müdürü Oğuz Başaran ve basın mensupları, SDÜ'de bir araya geldi.

Isparta Davrazspor Kulübünün Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Sarıgül, bu tür sosyal faaliyetlerin takım olarak daha çok kenetlenmeyi sağlayacağını belirterek ciddi başarılar elde edeceklerini düşündüğü takıma, yeni sezonda başarılar diledi.

Isparta’nın adını duyurmak için gayret gösteren ve bu konuda çaba sarf eden her türlü adıma sonuna kadar destek olacaklarını belirten SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu, sporun hayatımızda daha etkin şekilde yer alması amacıyla Üniversitemizin ciddi yatırımlarda bulunduğunu aktararak Davrazsporun, genç sporcuların yetişmesine ve Isparta’nın yeni spor vizyonuna katkı sağlayacağını söyledi.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Kılınç, sporculara, hedeflerinin gerçek sportmenlik ruhuyla mücadele ederek Isparta’yı ve Davraz’ı en üst noktaya getirmek olması gerektiği önerisinde bulundu.
Isparta Davrazspor’a her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Isparta Belediyesi Sağlık Müdürü Oğuz Başaran, oluşturulan yönetim kurulu ile takımın güzel sonuçlar elde edeceklerini ifade etti.

Spor Hekimliği Anabilim Başkanı Prof. Dr. Cem Çetin, takımın geleceği adına atılacak her adımda Üniversite olarak yanlarında olduklarını belirterek vali ve milletvekili gibi önemli insanların destekleriyle oluşturulan yönetim kurulunun her türlü imkânı sunmaya hazır olduğunu söyledi.

İş Adamı Mustafa Özaydın, başarılarının artarak devam edeceğine duydukları inancı dile getirerek sporculara, hedeflerinin süper lig olması hususunda tavsiyelerde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum