SDÜ'den Rektörlük Seçimi ile İlgili Önemli Açıklama

SDÜ'den Rektör Adayı Belirleme Seçimi ile İlgili Önemli Açıklama.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Nisan 2015 11:15
SDÜ'den Rektörlük Seçimi ile İlgili Önemli Açıklama

Geçtiğimiz gülerde yaptığımız SDÜ Rektörlük Seçimlerinde Son 2 Haftaya Girildi haberinde  bazı öğretim üyelerine sanki seçimlerin 3 gün boyunca yapılacağı gibi bir yanlış algı oluştuğu haberine istinaden açıklama geldi.

Süleyman Demirel Üniversitesi resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi;

"Üniversitemizde gerçekleşecek olan Rektör Adayı Belirleme Seçimleri ile ilgili takvim Yüksek Öğretim Kurulu tarafından 20-21-22 Nisan olarak belirlenmiş ve bu husus resmi yazıyla kurumumuza bildirilmiştir. Seçim takviminin üç gün olarak belirlenmesi, ilgili mevzuatın gerektirdiği bir zorunluluktur. Seçim süreci 20 Nisan Pazartesi günü 09.00’da başlayacak, seçime başlamak için gerekli olan kadrolu öğretim üyesi sayısının yarıdan bir fazlasının imzası tamamlandığında seçim işlemleri başlayacaktır. Gerekli çoğunluk sağlanamazsa seçim 48 saat sonraya yani 22 Nisan Çarşamba günü 09.00’a ertelenecektir. Seçim sürecinin üç gün olarak ilan edilmesinin sebebi bu hususlardır. Tüm öğretim üyelerimize ve kamuoyuna saygıyla duyurulur."

SDÜ Rektörlük Seçimlerinde Son 2 Haftaya Girildi haberi için tıklayınız...

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum