SDÜ’den Sanayi Devleri İle İşbirliği

SDÜ’den Sanayi Devleri İle İşbirliği

Yayınlanma:
SDÜ’den Sanayi Devleri İle İşbirliği

Süleyman Demirel Üniversitesi ile Orma Orman Mahsulleri İntegre Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Göltaş Göller Bölgesi Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Protokol kapsamında, Üniversitemiz bünyesinde eğitim öğretime dahil olan öğrencilerin ve mezunların yetkinlik ve donanım özelliklerine göre GÖLTAŞ A.Ş. ve ORMA A.Ş.’nin talebi doğrultusunda tecrübe edinmelerini sağlayacak kısmi zamanlı çalışma imkanı sunulacak; Mühendislik, Teknoloji, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinde başarı not ortalaması yüksek olan öğrencilere staj imkanı ve akabinde başarı gösteren yeni mezun durumda olacak öğrencilere de istihdam olanağı sağlanacak.
Protokol aynı zamanda Göltaş Göller Bölgesi Çimento ve Orma Orman Mahsulleri İntegre Sanayi ve Tic. A.Ş. insan kaynakları yöneticilerinin destekleriyle öğrencilerin kariyer planlama süreci hususunda her türlü etkinliğin düzenlenmesi ve Süleyman Demirel Üniversitesi Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından da bu sürece katılacak olan öğrencilerin yetkinliklerinin belirlenmesi konularında yardımcı olma, kariyer planlama süreçleriyle ilgili seminer ve konferanslar düzenleme yükümlülüklerini içeriyor.

Protokolün detayları hakkında bilgi almak isteyen öğrenciler, Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Uygulama ve Araştırma Merkeziyle iletişime geçebilirler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.