SDÜ’den Yerel Kalkınmaya Katkı

SDÜ’den Yerel Kalkınmaya Katkı

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Kasım 2019 10:28
SDÜ’den Yerel Kalkınmaya Katkı

Süleyman Demirel Üniversitesince başlatılan yerel kalkınmaya katkı çalışmaları kapsamında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim elemanları Prof. Dr. Mehmet Gençtürk, Doç. Dr. Gülay Bulgan, Dr. Öğr. Üyesi Özgür Davras, Arş. Gör. Süleyman Dikmen, Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Duygu Gökçe ile MAKÜ Öğr. Gör. Ömer Çatal; Eğirdir ilçesine bağlı olan Çobanisa köyünde incelemelerde bulundu.
Köy muhtarı Hasan Ali Yayla tarafından karşılanan proje ekibi, Çobanisa Köyünün turizme kazandırılması amacıyla köy halkı ile görüşerek onların görüş ve önerilerini dinledi. Çobanisa köyünün turizm açısından çekici olan unsurlarını yerinde inceleyerek değerlendiren proje ekibi, köy muhtarı ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Proje ekibi, Çobanisa köyünün turizme kazandırılması amacıyla hazırlamayı planladıkları projeyi önümüzdeki dönemlerde uygulamaya geçireceklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.