SDÜ'nün İlk Mezunları Buluştu

SDÜ'nün İlk Mezunları Buluştu

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Aralık 2016 15:43
SDÜ'nün İlk Mezunları Buluştu

SDÜ'nün İlk Mezunları BuluştuBu yıl 24. yaşını kutlayan ve kuruluşundan bu yana emin adımlarlarla önemli yol kat eden Süleyman Demirel Üniversitesinin ilk mezunları buluştu.

Üniversitemiz Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Uygulama ve Araştırma Merkezince Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde düzenlenen “96 Mezunları Buluşuyor” isimli etkinlikte bir araya gelen mezunlar, eski günlerini yâd ederek hatıralarını canlandırdı.Hüzün ve mutluluğun bir arada yaşandığı etkinlikte, 20 yıl önce mezun olan SDÜ ailesinin en eski üyelerini, Üniversitemizde görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kariyer Planlama Araştırma Uygulama Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Dicle Özdemir Küçükçapraz, kendisinin de bir SDÜ mezunu olduğunu belirterek buluşmanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Her geçen yıl hızla büyüyen, Türkiye’nin en büyük üniversiteleri arasında yer alan ve bugün 80 bine yakın öğrencisi bulunan SDÜ’nün, ülkemize yetişmiş insan gücü kazandırmaya devam ettiğini belirten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Saltan, ilk mezunları ağırlamaktan duydukları mutluluğu dile getirdi.Umutlarına yol olan diplomalarını SDÜ’den alan 96 yılı mezunları, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Ayyıldız’ın yönetiminde SDÜ Mezuniyet Andını birlikte okuyarak mezun olmanın heyecanını yeniden yaşadı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.