SDÜ'nün Sağlık Ordusu Büyüyor

SDÜ'nün Sağlık Ordusu Büyüyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Eylül 2017 14:32
SDÜ'nün Sağlık Ordusu Büyüyor

Her geçen gün kendini yenileyen, şehrine, bölgesine ve ülkesine en iyi hizmeti sunma çabasında olan Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi kadrosuna yeni katılan 32 hekim ile bir tanışma toplantısı düzenlendi.

Akademik yapılanma ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bilgilerin de verildiği toplantıda, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu ile Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alim Koşar, SDÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, başhekim yardımcıları ve hekimler, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Üstün standartlarda sağlık hizmeti veren bir hastane olmak ve hep daha iyiyi yakalamak amacıyla çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alim Koşar, liyakat, uyum ve eğitime dayalı bir sistem kurmaya çalıştıklarını vurguladı; kurdukları ekip ile başarılı ve güzel sonuçlar ortaya çıkacağına inandıklarını belirtti.

“Eğitim ve sağlık ordusu geliştikçe hastanedeki iş gücümüz artıyor bu da bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Şehrimize zamanında üçüncü basamak hastane kazandırılmış ve bizler de verilen hizmetin kalitesinin artarak devam etmesini istiyoruz” diyen Başhekim Prof. Dr. Mehmet Yıldırım da 2017 yılı içerindeki gelişmeler hakkında bilgiler verdi.

Sağlık hizmetinin niteliğinin sürekli arttığını vurgulayan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu, teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin bu niteliğin özü itibariyle hala insan kaynağına bağlı olduğunun altını çizerek dünden bugüne kadrosu yenilenen büyük bir yapıya ulaşıldığını söyledi. Dulupçu, “Kıymetli hocalarımızın katkıları ile bölgemizdeki hizmet daha nitelikli hale gelecek.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.