SDÜ’ye Araçla Giriş Artık Paralı

SDÜ, ‘yerleşke giriş nizamiyelerinden kontrollü ve güvenli bir şekilde giriş’ yapılabilmesi gerekçesiyle araçlar için etiket uygulaması başlatıyor. 1 TL karşılığında alınacak olan etiketler olmadan kampuse araç girişi yapılamayacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ekim 2013 11:47
SDÜ’ye Araçla Giriş Artık Paralı

Girişimci (!) faaliyetleriyle dikkat çeken Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) araçla kampus girişi için etiket uygulaması başlatıyor. 1 Kasım tarihinden itibaren, SDÜ’ye aracınızla girebilmek için 1TL karşılığında verilecek olan etiketi almak zorunda olacaksınız.

SDÜ Güvenlik Şube Müdürlüğü’nden temin edilecek olan etiketler için bir defaya mahsus 1 TL ücret talep edilecek. 1 Kasım tarihinden itibaren ise etiketi olmayan araçlar kampus içerisine alınmayacak.

Konuya ilişkin olarak SDÜ’den yapılan açıklamada “Üniversitemizde çalışan akademik, idari ve şirket personeli ile öğrencilerin yerleşke giriş nizamiyelerinden kontrollü ve güvenli bir şekilde giriş yapabilmesi için araçlarına, araç etiketi takmaları gerekiyor. Personel ve öğrenciler etiketleri 1 Kasım 2013 tarihine kadar Güvenlik Şube Müdürlüğünden 1 TL karşılığında temin edebilirler. Anılan tarihten itibaren etiketi olmayan araçlar kampüs içerisine alınmayacaktır” denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum