SDÜ'ye Bir Kötü Haberde İnşaat Mühendislerinden

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı İbrahim Göçer, SDÜ içerisinde yapılması planlanan ticari projeye onay vermeyen Ispartra Belediyesi'nin kararına destek verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ekim 2014 15:33
SDÜ'ye Bir Kötü Haberde İnşaat Mühendislerinden

SDÜ Doğu yerleşkesine özel bir firma tarafından yapılması planlanan AVM+Apart projesi ile ilgili belediye yönetimine İnşaaat Mühendisleri Odası Başkanı İbrahim Göçerden destek geldi.

Göçer açıklamasında "Rektör hoca haklı. Üniversitedeki öğrencinin barınma ve benzeri problemleri var. Bu sıkıntı yaşanıyor. Ama bunun çözüm yolu üniversitenin ticarete girmesi değildir. KYK kanalı ile çözmek daha akılcı bir çözüm olur. Ben orada apart yapacağım demek, üniversiteyi şehirden soyutlayacağım demektir ki, biz bu anlayışın yanlış olduğunu başından bu yana dile getiriyoruz" dedi.

İnşaat Mühendisleri Odası olarak Isparta Belediyesi'nin bu konudaki tutumuna destek verdiklerinin altını çizen Göçer, "Parti gözetmeksizin belediyemizin ve belediye meclisimizin yanındayız. Umarım SDÜ yönetimi de bu yanlıştan döner. Umarım doğru politika ile şehir ve üniversite el ele büyür" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum