SDÜ'ye Yakışmıyor

Demokrat Gazetesinin gündeme getirdiği olay Isparta kamuoyunda çok konuşulacak. işte o SDÜ'ye Yakışmıyor başlıklı haber....

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Kasım 2012 13:20
SDÜ'ye Yakışmıyor

9’ncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in adını taşıyan üniversitede ilginç manzaralar yaşanıyor.

Süleyman Demirel Üniversitesi’nde Demirel’in heykeli altında bulunan dev amblem tanınamaz hale geldi. Üniversite yönetiminin uzaktan izlediği bu manzara toplumun büyük tepkisi çekti.

Daha önce birçok öğrencinin yanında hatıra fotoğrafı çektirdiği heykel ve altındaki dev amblem artık yok olmaya yüz tutmuş durumda. Süleyman Demirel yazılarının dökülmesile birlikte amblemde artık ..üleyman .emirel. .niversitesi yazıyor.



DEMİREL’İN İZLERİ Mİ SİLİNİYOR?
Hatırlanacağı üzere en son 9’ncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in Isparta’ya gelişinde katıldığı okul açılışı programına SDÜ Rektörü Prof.Dr. Hasan İbicioğlu katılmamış yerine Emniyet Müdürüne veda yemeği vermeyi tercih etmişti.

Demirel’in akademik yıl açılış ve kapanış törenlerine gelmeyişi de birçok soruyu gündeme getirmişti. Demokrat Gazetesi Demirel dosyasını açmaya hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum