Seçim 2 Parti Arasında Geçecek

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, yerel seçimlerde MHP adayının Yusuf Ziya Günaydın olmasının kendilerini tedirgin etmediğini ifade ederek “Seçimde AKP ve CHP yarışacak. AKP’nin adayının da Memduh Oğuz olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Eylül 2013 11:45
Seçim 2 Parti Arasında Geçecek

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, mevcut başkan Yusuf Ziya Günaydın’ın partisinden tekrar aday gösterilmesini değerlendirdi. Günaydın ismini beklediklerini ifade eden Şenol, “Günaydın her ne kadar ‘ailem istemiyor’ dese de bu biliniyordu.

Bu yarışta pozitif siyaset yapacağımızı söylüyorduk. Belden aşağı laflarla bizim işimiz olmaz. Yusuf Bey yaptığı icraatları savunacaktır. Takdir Isparta halkının olacak. Bizim için fark etmiyor. AKP’nin ve MHP’nin en üst seviyede istediği adayları çıkaracağını düşünüyoruz. Biz rakibimizin kim olduğuna bakmıyoruz. Halk tekrar Günaydın’ı isterse saygıyla karşılarız ama değişim isterse işte değişim biziz” dedi.

İDDİALI PARTİ KENDİNE GÜVENMELİ

Öte yandan Günaydın’ın partisini tedirgin etmediğini ifade eden Şenol, “Şu aday olursa böyle olur’ diye siyaset yapmak çok yanlış. İddialı parti kendine güvenmeli. Biz AKP ve MHP’nin çıkaracağı adaylarda zayıflık kuvvetlilik durumuna bakmıyoruz” diye konuştu.

MHP VE AKP’DE ADAYI GENEL BAŞKAN SEÇİYOR

Diğer taraftan 2014 yerel seçimlerinde nitelikli adayların yarışacak olmasından dolayı son derece mutlu olduklarını söyleyen Şenol, şöyle devam etti; “Ben AKP’nin Civan’ı göstereceğini düşünmüyorum. Ben Memduh Oğuz’u göstereceklerini düşünüyorum. Çünkü MHP ve AKP’de adayları Genel Başkan belirliyor. Biz de ise örgütümüz belirliyor. Fark bu. Yani Erdoğan’a hangisi daha yakınsa aday olur.

ISPARTA’DA DEĞİŞİM RÜZGARLARI ESMEYE BAŞLADI

AKP’nin son açıklaması yüzde 60 oranda çıkmış. Bizce iki parti yüzde 30-40 oranında oy alır. Diğer parti ise yüzde 20-25 arasında alır. Bu halk içinden edindiğim intiba. Şu an esen hava bu şekilde. AKP’nin adayı ortaya çıktığı zaman bu iki partiye düşecek. Açıkçası bu yarış AKP ve CHP arasında geçecek. Hocamız Isparta özelinde aktif proje çalışmalarını yürütmekte. Şu anda 20 tane net proje üretmiş durumda. Biz iddialı olduğumuzu düşünüyoruz. Çünkü AKP ve MHP Isparta’nın temel sorunlarını çözemedi. Isparta’da değişim rüzgârları esmeye başladı.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum