Seçim Değil Nezaket Ziyareti

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve MHP İl Başkanı İsa Yalçın, beraberlerindeki bir heyetle gazetemizi ziyaret etti. Başkan Günaydın ziyaretin seçimlerle ilgisi olmadığını belirterek “seçim değil nezaket ziyareti” dedi. ,

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Kasım 2013 17:46
Seçim Değil Nezaket Ziyareti

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İsa Yalçın beraberlerindeki bir heyetle Ajans32 Gazetesini ziyaret etti.

NEZAKET ZİYARETİ
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ziyaretin bir seçin ziyareti olmadığını kaydederek “Uzun süredir gündemimizde olan nezaket ziyaretleri vardı. Ancak, hemşerilerimize daha iyi hizmet götürebilmek için yoğun bir tempoda çalıştığımızı sizlerde takdir edersiniz. Bugüne nasipmiş. O yüzden bu ziyareti bir seçim ziyareti değil, nezaket ziyareti olarak algılamanızı isterim” dedi.

1. YAŞINIZ KUTLU OLSUN
Ajans32’nin medya faaliyetlerini hem günlük gazeteden hem de internet haber portalından takip ettiğini dile getiren Başkan Günaydın, “Ajans32 Gazetesi geçtiğimiz günlerde 1. yaşını kutladı. Yayın hayatınızda başarılarınızın devamını diliyorum. Tarafsızlık ilkesi doğrultusunda hem biz yerel yöneticilerin hem de siyasilerin faaliyetlerini, bürokratların faaliyetlerini kamuoyuyla paylaşma açısından önemli ve zor bir görevi üstleniyorsunuz” diye konuştu.

HİZMETLERİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ
Ajans32 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Kahraman da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bizlerde sizlerin çalışmalarını hem Isparta’da yaşayan bireyler olarak hem de gazeteci kimliğimizle yakından takip ediyoruz. Isparta Belediye Başkanı olarak Isparta’ya verdiğiniz hizmetlerden dolayı sizi ve ekip arkadaşlarınızı kutlarız. Seçim atmosferine girdiğimiz bu günlerde de siyasi çalışmalarınızda başarılar dileriz” dedi.

YALÇIN’ DA 1. YILIMIZI KUTLADI
MHP İl Başkanı İsa Yalçın’da Ajans32’nin medya faaliyetlerini takip ettiğini ve başarılı bulduğunu kaydederek “Yayın hayatınızda başarılar dilerim. Özellikle seçim sürecinde yayın politikalarınızda hakkaniyet ölçülerine dikkat edeceğinize olan inancımla yayın hayatınızda başarılar dilerim” dedi.

ÇİÇEN’E BAŞKAN SÜRPRİZİ
Öte yandan dün 26’ncı yaşını kutlayan Ajans32 Sayfa Editörü Mustafa Çiçen’e de sürpriz yaparak doğum gününü kutlayan Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Gazeteciye verilebilecek en güzel, en anlamlı hediye kalemdir diye düşündüm. O yüzden de size kalem hediye etmek istedim. Mutlu bir yaşam sürmeniz dileğiyle yeni yaşınızı kutlarım” dedi. Başkan Günaydın, Sayfa Editörümüz Çiçen’e “Bu kalemle bol bol güzel haberler yaz. Biz Isparta’ya güzel hizmetler yapalım sen de güzel haberler yaz” dedi.
Ziyaret keyifli bir sohbetin ardından son buldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum