Seçim Manifestosu Gibi Bayram Mesajı

Eski Belediye Başkanlarından Altan Raşit Civan, öyle bir bayram mesajı yayınladı ki...

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ekim 2013 12:35
Seçim Manifestosu Gibi Bayram Mesajı

Adı AK Parti Belediye Başkan aday adayları arasında sıkça geçen eski belediye başkanlarından Altan Raşit Civan, seçim manifestosu gibi bir bayram mesajı yayınladı....

İşte O Mesaj;

Kıymetli hemşehrilerim;
Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, bu bayramın milletimize, ülkemize ve Ispartamıza hayırlar getirmesini temenni ederim.

Bayramlar sevinç demektir,mutluluk demektir,kardeşlik demektir,her ne kadar bayram sevincini yaşamak istesekte; Mısır, Suriye, Gazze ve diğer İslam ülkelerinde yaşayan müslüman kardeşlerimize uygulanan zulüm, bizim bu sevincimizi engellemektedir. Bu ve buna benzer zulümlere bütün dünyanın sessiz kaldığı şu günlerde, Hükümetimizin sağduyulu çözüm arayışları hem ülkemizde hemde tüm dünyada saygı ve takdirle karşılanmaktadır. Şuna inanıyoruz ki; “zulmedenler elbet bir gün karşılığını göreceklerdir”.

Ülkemiz, her kesimin malumu olduğu üzere AK Parti iktidarıyla beraber inanılmaz değişim ve dönüşüm yaşamaktadır. Sağlıktan eğitime, ulaştırmadan savunma sanayine kadar v.b, birçok alanda uygulanan projeler milletimizin takdirini kazanmıştır. AK Parti bu hizmetleri millete rağmen değil milletimizle beraber yapmış ve yapmaya da devam edecektir. Yapılan hizmetlerin özellikle başarıya ulaşmasındaki etkenler, hiç şüphesiz AK Parti’nin yerel yönetimlerdeki yaptığı hamlelerdir.

Uygulanan bu değişim ve dönüşümden, Ispartamız da yeterli katkıyı almıştır ve almaya devam edecektir. Yerel hizmetlerin daha etkin,daha verimli,daha rantabıl alınmasının yolu, yerel yönetimlerde de Ak Parti’nin iş başında olmasıdır. Çünkü AK Parti’nin hizmet prensibi ortak akıl ve milli vicdandır. Bu düşüncelerle, uygulanacak her türlü projenin daha etkin hale getirilmesi için deneyimli profesyonel kadrolara ihtiyaç vardır ve bu kadroların adresi AK Parti’dir.

Sosyal belediyecilik anlayışı bu güne kadar hizmet verdiğimiz tüm belediyelerde kendini ispatlamıştır. Köydes, Beldes gibi devrim niteliğindeki dev projelere, kentsel dönüşüm projesi ilave edilmiş ve bu doğrultuda alınan hizmet vatandaşın memnuniyetiyle üst safhalara tırmanmıştır.

Bu dev projeler AK Parti kadrolarıyla tamamlanmıştır.

Sevgili hemşehrilerim, şahsım olarak bu hizmet kervanında sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğanın yakın çalışma ekibinin bir mensubu olmaktan gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum.

Bu gururu yaşamama vesile olan siz hemşehrilerime hizmet etmeyi bir vebal olarak görüyorum.İllerin rekabetinin artık değiştiğini, memleketin dünü, bugünü ve yarınını iyi hesap ederek, sosyal sorumluluk ve planlamanın, girişimciliğin ,rekabetin ve marka olmanın önemini kavrama bilinci ile Ispartalı hemşehrilerimden gelen talepler doğrultusunda uğraş vermek, doğru bildiğimiz yolda beraberce yürümek arzusunda olduğumu söylemek istiyorum. Çok değerli Ispartalı hemşehrilerimin ilgisi, teveccühü ve vebal noktasında baskısı doğrultusunda LAZIMSAK VARIZ dedik, demeye de devam ediyoruz.

Millete söylediklerimizi, Milletimizin bize söylediklerini, Milletle söyleştiklerimizi, Milletle sözleştiklerimizi, asla unutmayacağız"

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum