Seçim Sürecini Öne Aldık

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, şehirde Belediye Başkan adayını ilk açıklayan parti olduklarını belirterek; “Biz açıklayınca diğerleri de adaylarını erken açıklamak zorunda kaldılar” dedi.

Yayınlanma:
Seçim Sürecini Öne Aldık

Saadet Partisi olarak Belediye Başkanı olacak adayı açıklamalarının ardından diğer partilerin de adaylarını açıklamak için adeta sıraya girdiğini ve bir anlamda diğer partilerin adaylarını erken açıklamak zorunda kaldıklarını dile getiren İl Başkanı Cevat Gençay, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi 30 Mart 2014’te ülke genelinde yerel seçimler var. Bu seçimler son derece önemli olarak görüyoruz. Zira, vatandaşlarımız beş yıl boyunca kendilerini şehirlerinde, köylerinde, kasabalarında yönetecek yöneticileri seçecekler.

Biz de Saadet Partisi olarak 2014 Mart’ında yapılacak yerel seçimleri çok önemsiyoruz. Bu doğrultuda, geçen yıllardaki seçimlerden farklı olarak adayımızı seçimlere daha 8 ay varken açıkladık. Temmuz ayının sonunda yaptığımız bu açıklama ile bir taraftan da seçim çalışmalarına başlamış olduk. Bilindiği gibi yerel seçimlerde siyasi partiler genelde adaylarını seçimlere yaklaşık 3 ay kala açıklıyorlardı.

Ancak, bizim adayımızı aylar öncesinden açıklamamız diğer partileri de zorunlu olarak harekete geçirdi o onlar da adaylarını açıklamak durumunda kaldılar. Bu doğrultuda; CHP ve MHP adaylarını açıkladı. Şimdilik sadece AKP kaldı. Onun da bayram sonrası bitecek aday adaylığı müracaatlarının ardından adaylarını açıklayacaklarını düşünüyorum.

Böylece, yerel seçim sürecini de en az 3 ay önceye almış olduk. Biz zaten çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Şuanda adayını açıklamış olan partiler de açıklama yaptıkları için onlar da seçim çalışmalarına başladılar” dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, bu defa yerel seçimler için gerek aday gerekse proje açısından çok değişik bir yol izlediklerini belirterek, 2014 Mart seçimlerinin Isparta için ve Saadet Partisi için çok değişik olacağını ve bunun zamanla görüleceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum