Seçime Hazır Olun Talimatı

Seçime Hazır Olun Talimatı

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Temmuz 2015 10:26
Seçime Hazır Olun Talimatı

Başbakan Davutoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti il başkanlarını telefonla tek tek aradı. İl başkanları nezdinde, AK Parti teşkilatının bayramını kutlayan Davutoğlu'nun, illerdeki bayramlaşmalar ve parti çalışmalarına ilişkin bilgi alarak seçime hazırlıklı olun talimatı verdi. Talimatı alan AK Parti İl Bakanı Osman Zabun ve il yöneticileri ise Ramazan Bayramı'nın 2. gününde, ilçeleri ziyaret ederek hem teşkilat mensupları hem de vatandaşlarla bir araya geldi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, koalisyon hükümeti için CHP ve MHP ile bu hafta gerçekleşmesi beklenen 2. tur görüşmeleri öncesinde partisinin il başkanlarına “erken seçime hazır olun” talimatı verdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu’n Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti il başkanlarını telefonla tek tek aradı. İl başkanları nezdinde, AK Parti teşkilatının bayramını kutlayan Davutoğlu'nun, illerdeki bayramlaşmalar ve parti çalışmalarına ilişkin bilgi aldığı belirtiliyor.

AK Parti İl Bakanı Osman Zabun ve il yöneticileri ise seçime hazırlıklı olun talimatı ile birlikte Ramazan Bayramı'nın 2. gününde, ilçeleri ziyaret ederek hem teşkilat mensupları hem de vatandaşlarla bir araya geldi.
Her konuşmasında koalisyon hükümetinin kurulması için üzerine düşeni yapacaklarını, ancak erken seçime de hazır oldukları mesajını veren Başbakan Davutoğlu, CHP ve MHP ile 2. tur görüşmelere başlamadan önce il başkanlarına kritik bir talimat verdi. Davutoğlu, partisinin 82 il başkanlarını arayarak, “Biz burada koalisyon görüşmelerini yürütüyoruz, son dakikaya kadar da yürütmeye devam edeceğiz. Ama, siz her an bir seçime girebilirmiş gibi teyakkuzda olacaksınız. Hem bayram sonrasında çalışmalarınıza asla ara vermeyeceksiniz. Sürekli hemşehrilerinizle birlikte olacaksınız” diyerek, “Erken seçime hazırlıklı olun” talimatı verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum