Seçimler Demokrasi Bayramıdır

Seçimler Demokrasi Bayramıdır

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Haziran 2015 11:25
Seçimler Demokrasi Bayramıdır

Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Şehit Ali İhsan Kalmaz Anadolu Lisesi zemin katında 1260 nolu sandıkta eşi Dr. Ruhan Özkan ile oyunu kullandı.

Vali Özkan sandık görevlileri ile tek tek tokalaştıktan sonra basın mensuplarına açıklamada bulundu. Öncelikle seçimlerin hayırlara vesile olmasını diyorum diyen Vali Özkan, öncelikle bu milletin iradesinin sandıklar vasıtasıyla karar mekanizmalarına yansımasının ifadesidir. Seçimlerin huzur ve güven içinde geçmesi temennimizdir. İlimizde baktığımız zaman iyi bir seçim sürecini getirdik. Çok nitelikli ve toleranslı bir şekilde bütün siyasi partilerimizin demokrasi ve hukukun temel kuralları çerçevesinde kendi faaliyetlerini icra ettiler. Bu vesile ile tüm Ispartalı hemşerilerime teşekkür ederim. Gerçekten Isparta’daki hoşgörülü bir hava içinde partisel vazifeleri ifa etmeleri bizim açımızdan bir kazanım. Bütün güvenlik tedbirlerimiz alındı. Herhangi bir sıkıntımız yok. Demokrasilerde siyasi partiler olmazsa olmazımızdır. Siyasi partiler vasıtası ile milletimizin tercihlerini karar mekanizmalarına yansıtma yönümüz. Seçim günleri demokrasinin bayram günü olarak ifade edilir. Milletimizin iradesi nasıl tecelli ederse, bu anlamda milletimizde huzur içinde faaliyetlerini icra edecektir. Seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.