Sefer Saatleri Uygun Değil

Sefer Saatleri Uygun Değil

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ekim 2015 13:39
Sefer Saatleri Uygun Değil

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şube Başkanı Selim Mustafa Özkutlu, değiştirilen uçak seferlerinin uygun olmadığını söyledi.

Özkutlu, 25 Ekim itibariyle değişecek olan uçak seferlerinin işadamları için uygun saatler olmadığını söyledi.

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Özkutlu, "“Yeni yapılan düzenlemeyle birlikte saatlerde değişiklik yapıldı. Değiştirilen bu saatler işadamları için uygun gözükmüyor. 8 Kasım’da saatlerin geri alınmasıyla birlikte Isparta’dan saat 08.05’te olan seferlerin uygun olduğunu fakat, İstanbul’dan 05.50’de kalkacak seferlerin uygun olmadığını düşünüyoruz. Isparta’dan gidiş seferlerinde doluluk oranın yüksek olacağını fakat İstanbul’dan gelişte doluluk oranın düşeceğini tahmin ediyoruz. Bunun sebeplerinden biri de İstanbul’da yaşanacak olan ulaşım sorunu olacaktır. Biz işadamları olarak İstanbul’dan geliş saatinin akşama alınmasının daha uygun olacağı kanaatindeyiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum