Seferberliğin Adı: Asfalt

Köylerde İl Özel İdaresi, Merkezde Isparta Belediyesi... Isparta Genelinde Adeta Bir Asfalt Seferberliği Var. Çalışmalar Sonucunda En ücra köyden, en ücra mahalleye kadar Asfaltsız Yol Kalmıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ekim 2017 23:29
Seferberliğin Adı: Asfalt

İlk Kez Ajans32'de

Isparta'ın en ucra köşesine bile asfalt dökülüyor. Bunun yanında Isparta'nın turizm yolları başta Davraz Kayak Merkezi olmak üzere tüm yollar asfaltlanıyor. İl Özel İdaresi ekipleri gece gündüz ilçe ilçe köy köy asfalt çalışmalarını yürütüyor. Son olarak bir gurup köy yolu daha tamamlandı. Sütçüler ilçesinin Ayvalıpınar , Belence, Menteşe Darıbükü, Kesme, İncedere, Bucaksere,Kasımlar , Çukurca , İbişler, Güldallı Aşağıyaylabel köylerinde asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalarla ilgili Isparta Valisi Şehmus Günaydın ile AK Parti Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Said Yüce'nin büyük katkıları var. Köylerde vatandaşlar AK Parti Milletvekillerine ve Vali Şehmus Günaydın'a katkılarından dolayı teşekkür ediyor.

Bir taraftan köylerde asfalt çalışmaları sürerken bir taraftan da Isparta Merkez'de hummalı bir asfalt çalışması yürütülüyor. Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Başkan Günaydın'ın talimatları doğrultusunda gece gündüz demeden asfalt çalışması yapıyor. İstanbul Yolu üzerinde Meddem Hastanesi ve Ekonomi Kampüsünün de yer aldığı güzergahta çalışmalar son aşamaya geldi. Isparta'nın en ücra köşelerinde bile asfaltsız yol kalmadı denebilir. Vatandaşlar ve esnaflar çalışmalarla ilgili Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a teşekkürlerini iletiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum