SEHA’den Müşterilerine 5 Yıldızlı Tatil

Isparta’da 2005 yılında kurulan endüstriyel ve perakende kanalda hizmet veren SEHA Paketleme Ambalaj Gıda Şirketi, Isparta - Burdur il, ilçe ve beldelerinde hizmet verdiği müşterilerine 5 yıldızlı tatil imkanı sağladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Nisan 2014 12:27
SEHA’den Müşterilerine 5 Yıldızlı Tatil

Dıversy Temizlik Ürünleri, Yenigün Reçelleri, Kilikya Şalgam Suyu, Sarıkız Soda, Melis Konserve ve FG Enerji İçeceğinin bölge satışını yapan SEHA Paketleme Ambalaj Gıda Şirketi, müşteri ilişkilerini ön planda tutarak elinde bulundurduğu pazarı daha da geliştirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

SEHA Paketleme Ambalaj Gıda Şirketi Sahibi Huzeyfe Özçankaya, “2005 yılında kurduğumuz şirketimiz temizlik malzemeleri alanında hizmet vermekte iken şirket bünyemize katılan Perakende Satış Müdürümüz Yüksel Fidan ile perakende kanalda da hizmet vermeye başladı.
Şirketimizi daha da büyüttük. Isparta-Burdur il merkezleri ile ilçe ve beldelerine endüstriyel ve perakende kanalda hizmet veriyoruz. Şirketimizle çalışan müşterilerimize yıl içerisinde düzenlediğimiz kampanyalarla destek oluyoruz. Perakende Satış Müdürümüz Yüksel Fidan’ın organizasyonuyla da bizimle çalışan ve kampanyalarımıza katılan müşterilerimize 5 yıldızlı tatil imkanı sağladık. Müşterilerimizle daha iyi ilişkiler içerisinde olmaktan, onlarla birlik ve beraberliğimizi geliştirmekten dolayı çok mutluyuz. Böyle bir organizasyonu düzenleyen Perakende Satış Müdürümüz Yüksel Fidan’a ve Şirketimizin organizasyonuna katılan müşterilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Dıversy Temizlik Ürünleri, Yenigün Reçelleri, Kilikya Şalgam Suyu, Sarıkız Soda, Melis Konserve ve FG Enerji İçeceğinin bölge satışını yapan SEHA Paketleme Ambalaj Gıda Ltd. Şti. Perakende Satış Müdürü Yüksel Fidan, “Şirket olarak perakende ve endüstriyel kanalda müşterilerimizle çalışmaktan çok mutluyuz. Müşterilerimizle sadece alış veriş yapmak değil, birlikte büyük bir aile olduğumuzu göstermek amacıyla, Antalya’da 5 yıldızlı bir tatil imkanı oluşturduk. Güzel bir tatil olduğuna inanıyorum. Çalıştığımız bölge içerisinde bulunan müşterilerimiz bir birleri ile tanıştı, kaynaştı. Birlikteliğin en güzel örneğini yaşadık. Müşterilerimizle, bu gibi faaliyetler düzenleyerek onlarla beraber olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Antalya’da 5 yıldızlı bir otelde tatil ikanı bulan parkende ve endüstriyel alanında halka hizmet veren SEHA Şirketi’nin müşterileri, “SEHA Şirketi tarafından bize sağlanan bu imkandan dolayı çok mutlu olduk. Bu gibi faaliyetlerin devamını bekliyoruz. SEHA Şirketi ile çalışmaktan dolayı mutluyuz. Bu tatil sayesinde dinlenme fırsatı bulduk. Böyle bir imkanını sağlayan SEHA Şirketi yetkililerine çok teşekkür ediyoruz” dediler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.