Şehidimiz Evli ve 2 Çocuk Sahibi

Siirt'te devriye gezen polis aracına yapılan silahlı saldırıda şehit düşen KomiserOsman Demir'in (41) Isparta'nın Eğirdir ilçesi Balkırı köyündeki evinde yas var.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ekim 2017 12:21
Şehidimiz Evli ve 2 Çocuk Sahibi

Haberi önce televizyondan öğrenen ancak inanmak istemeyen Demir ailesi, Osman Demir'in şehit edildiğinin eşi Şengül Demir'e bildirilmesi üzerine yıkıldı. Balkırı köyünde yaşayan anne Gülsüm Demir, sinir krizleri geçirip, fenalaşınca Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesine kaldırıldı.Şehit haberi üzerine köyde yas ilan edildi ve köy meydanı ile eve Türk bayrağı asıldı. Sabah saatlerinden itibaren de şehit komiserin 25 yıl önce ölen babası Abdullah Demir'in köy mezarlığındaki mezarının yanında hazırlık yapıldı. Köy mezarlığında da otlar temizlendi.Şehit komiser Osman Demir'in kardeşi Türkan Tilki, kardeşinin acı haberini önce televizyon kanallarının son dakika gelişmesi ile öğrendiklerini belirtti. Alt yazıda kardeşinin ismini gördüklerini ancak inanmak istemediklerini ifade eden Tilki, "Haberi önce televizyonda alt yazıda gördük, inanmak istemedik ama sonra tatil için Konya'ya giden eşini aradık. İlk haber ona gelmiş. Maalesef haber doğruymuş" dedi.Ağabeyinin 2 yıl önce Konya'dan Siirt'e atandığını, iki yıl sonra da görevinin sona ereceğini anlatan Tilki, eşini tatil için Konya'ya gönderdiğini, şehidin 14 yaşındaki oğlu Abdullah Enes'in de Sbs yerleştirme sonuçlarından sonra Konya'ya tatile gideceğini belirtti.Acı haberi telefonla gözyaşları içinde yakınlarına bildiren Türkan Tilki, kardeşinin şehit düştüğünü yakınlarına haber vermenin çok zor olduğunu belirtti. Gözyaşlarına hakim olamayan Tilki, ağabeyinin fotoğraflarına uzun uzun baktı.Komşularından Cemile Bilgiç de, Komiser Demir'i çocukluğundan beri tanıdığını ve kendisini çok sevdiğini söyledi. Demir'in "efendi" bir insan olduğunu söyleyen Bilgiç, herkes tarafından sevildiğini ifade etti.Komiser Demir'in cenazesinin Siirt'te yapılacak tören sonrası Isparta'ya getirileceği ve ikindi namazı sonrası köy mezarlığında toprağa verileceği bildirildi.Şehit Demir'in evli 10 yaşında Muhammet Eren ile 14 yaşında Abdullah Enes adlı iki çocuk sahibi olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum