Şehidin Isparta'daki Polis Kardeşinden DNA Örneği Alındı

Şehidin Isparta'daki Polis Kardeşinden DNA Örneği Alındı

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Şubat 2016 15:38
Şehidin Isparta'daki Polis Kardeşinden DNA Örneği Alındı

Başkent'te dün akşam düzenlenen saldırıda şehit olan Astsubay Başçavuş Mehmet Yener'in Gaziantep'in İslahiye İlçesi'ne bağlı Kozdere Mahallesi'ndeki babasının evine ateş düştü.

Yener'in şehit olduğu haberini yakınlarına; Nurdağı Kaymakamı ve İslahiye Kaymakam Vekili Seyfullah Ordu eri,İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Ali Kahveci ile İlçe Müftüsü Ramazan Yıldırım verdi. Şehit Yener'in 19 yıldan bu yana orduda görev yaptığı 5 yıl önce Ankara'ya atandığı öğrenildi. Eşi öğretmen olan 2 çocuk babası Mehmet Yener'in teşhisi için Isparta'da polis olan ağabeyi Ömer Yener'in de Ankara'ya gittiği belirtildi.

5 KARDEŞİ VARDI
5 kardeşi bulunan şehit Mehmet Yener'in, patlamada yanarak, tanınmayacak hale geldiği belirtildi. Yener'in kimlik tespiti için Isparta'dapolis olarak görev yapan kardeşi Ömer Yener'den DNA örneği alındığı öğrenildi.

Karşılaştırılan sonuçlarla kimliği tespit edilen şehit Mehmet Yener'incenazesi, işlemlerin tamamlanmasının ardından ailesine teslim edileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.