Şehir Hastanesi 29 Ekim 2016 'da Hizmete Girecek

Isparta’nın gelecek 75 yılına hitap etmesi beklenen ŞehirHastanesi için bütün pürüzler ortadan kaldırıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Haziran 2014 10:53
Şehir Hastanesi 29 Ekim 2016 'da Hizmete Girecek

Geçtiğimiz Mart ayında Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlutarafından temeli atılan ve eski Sümer Bank Fabrikasının olduğu alana yapılacakolan Şehir Hastanesi için bütün sorunlar ortadan kaldırıldı. 

İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakaya: "Önümüzde 3 aylık bir süreç var.Isparta Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya Günaydın ileyapılan gerekli görüşmelerin ardından geçtiğimiz hafta tapu devri yapıldı. Budevirde ve girişmelerde üstün hizmet gösteren ve bizleri yalnız bırakmayanSayın Valimiz Vahdettin Özkan, Milletvekillerimiz Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel'ekurumumuz adına sonsuz teşekkür ediyoruz.Sayın Valimizin desteğiyle engellertek tek aşıldı. Ankara da ise Milletvekillerimiz Süreyya Sadi Bilgiç ve RecepÖzel bütün imkanları bizlere seferber ettiler. Hastanemizin inşaatına 3 ayiçerisinde başlanacak 190 dönümlük arazi hazineye devredilecek, tahsis işlemindentahmini 10 gün sonra da o alanın tapusu ilgili firmaya devredilecek ve. inşaatbaşlayacak. Hastanemizin son projesi de onaylandı. Allah izin verirseIspartalılar Şehir Hastanesine 29 Ekim 2016 günü kavuşacak" dedi.

573 MİLYON TL'YE MAL OLACAK

Kamu-özel işbirliği ile yapılacak olan Şehir Hastanesiprojesinin yaklaşık 573 milyon TL'ye mal olacak. 220 bin m2'lik alana kurulacakolan Isparta Şehir Hastanesi 755 yatak kapasiteli. 305 yataklı kısmı kadın doğumve çocuk hastalıkları hastanesi olarak inşa edilecek.

Hastanede 2262 araçlıkotopark, 204 poliklinik, 18 ameliyathane, 500 adette tek kişilik özel oda bulunacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.