Şehir Hastanesinde İmza Krizi

Isparta’ya yapılacak olan Şehir Hastanesi için şimdide Belediye Encümeninde görevli bir memurun encümen kararına imza atmaması krize yol açtı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ağustos 2014 11:31
Şehir Hastanesinde İmza Krizi

Parsellerin tek tapuya çevrilmesi için gereken Encümen Kararı Belediye tarafından alındı. İddiaya göre bir personelin yıllık izinde olması ve imza atmaya gelmemesi nedeniyle çalışmalara başlanamıyor.

Şehir Hastanesi için çeşitli parsellerin tek tapuya dönüştürülmesi gerekiyor. Bunun için de Isparta Belediyesi Encümeni karar aldı. İddiaya göre ise encümen üyelerinde bir memur kararı imzalamadan yıllık izine çıktı. Alınan kararlara imza atılmayınca tapu da sıkıntı yaşandı.

Ziya Günaydın'da memur kararları imzalamadığı için alt - üst sırasına göre kare imzalayamıyor.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ PARAYI HESAPTA BEKLETİYOR

Konu hakkında yaptığımız araştırmalara göre ise İl Sağlık Müdürlüğü, Isparta Belediyesi'nin banka hesabına halen daha parayı yatırmamış. Bununla ilgili olarak elde ettiğimiz bilgilerde ise şu sonuca ulaştık:

"Isparta Belediyesi ile yapılan protokol çerçevesinde, Müdürlük tarafından istenilmesine rağmen, Belediye'den banka hesap numarası verilmedi." Bunun nedeni ise olarak siyasiler şu görüşe başvurdu:

"Son çıkan torba yasada belediyelerin devlete olan bazı borçları silinecek. Bu kapsamda Isparta Belediyesi'nin de vergi borcu bulunuyor. Eğer Sağlık Müdürlüğü belediye hesabına bu parayı yatırırsa torba yasa hayata geçmediği için bu paralar direk borca kesilecek. Isparta Belediyesi de paranın borçlara kesilmemesi için encümen kararlarını imzalamıyor"

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum