Şehir Hastanesinde Şehit Yakınları ve Gaziler İçin Masa Kuruldu

Şehir Hastanesinde Şehit Yakınları ve Gaziler İçin Masa Kuruldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Mayıs 2017 14:43
Şehir Hastanesinde Şehit Yakınları ve Gaziler İçin Masa Kuruldu

Isparta Şehir Hastanesi Yöneticiliği görevine başlayan Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan, ilk icraat olarak şehit yakınları ve gazilerin hastaneden daha iyi hizmet alabilmeleri için sosyal hizmetleri uzmanlarından oluşan bir masa kurdu.
 
Isparta Şehir Hastanesi’nin yeni yöneticisi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan görevine birkaç gün önce başlamıştı. Saçkan’ın ilk icraatı şehit yakınları ve gaziler için masa kurmak oldu. Şehir Hastanesi’nde şehit yakınları ve gazilerin daha iyi hizmet almaları adına sosyal hizmetleri uzmanlarından oluşan bir masa oluşturuldu. Şehit yakınları ve gaziler Şehir Hastanesi’nde öncelikli olacak ve bu masa sayesinde yaşadıkları sorunlara anında çözüm bulabilecekler. Konuyla ilgili şehit yakınları ve gazilerle birlikte basın toplantısı düzenleyen  Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan, “Gazilerimiz ve şehit yakınlarımız ile projenin bir devamı olarak engelli vatandaşlarımız için bir aradayız. Bir masa kuralım ve uygulama yapalım dedik” dedi.

ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİ BİZE EMANET, GAZİLERİMİZİN DE GÖZÜ, ELİ VE KOLU OLACAĞIZ
Saçkan, şunları söyledi: “Bu memleket için elini, kolunu veren bir gazimiz için el, kol olalım, bu memleket için gözünü veren bir gazimiz için göz olalım, koluna girelim. Bu memleket için ayağını veren bir gazimiz için ayak olalım. Bu memleket için evladını veren bir şehit anası eğer kabul ederse doktor evladı, hemşire kızı olalım. Bu düşünceyle böyle bir masa kurduk. Sosyal hizmetler uzmanlarımız ve başhekim yardımcımızın  koordinatörlüğünde benim de yakından ilgilendiğim bir masa olsun istedik. Çünkü bizler sizlerin evlatlarıyız. Allah hepinizden razı olsun. Şehitlerimizin eşi ve çocukları bize emanettir. Gazilerimiz için kol, göz, ayak olacağız. Onlar için her türlü kolaylığın sağlanması için bu çalışmayı başlattık.

MEMNUNİYET ORANINI DA YÜKSELTMEK İSTİYORUZ
Bu projemizdeki amaçlarımızdan bir tanesi de teknoloji çok iyi kullanıyoruz, teknik altyapımız çok güzel. Sağlık hizmetlerimizi yapıyoruz. Önümüzdeki yüzyılların belki projeleri bunlar. Teknolojinin yanında biz memnuniyet oranını da yükseltmek istiyoruz. Şehit yakınlarımız ve gazilerimiz bizi onurlandırdı ve projemizi kabul ettiler. Biz, kabul ederseniz sizin doktor evladınız olmak isteriz. Tüm arkadaşlarımız bu konuyla ilgili canla ve başla çalışıyorlar.

PROJEYE GÖNÜLLÜ DAHİL OLDULAR
Bu proje için 2 sosyal hizmet uzmanımızı görevlendirdim. Bundan sonra onlarla siz ilgileneceksiniz dedim. Hastanemizde 3 sosyal hizmet uzmanımız varmış. Üçüncü arkadaşımız telaşla geldi ve bu projede yer almak istiyoruz dedim. Böylece üçü birden bu projeye gönüllü olarak razı oldu. Ben de bu hassasiyeti istiyordum. Bu proje görevlendirme ile yapılan değil aslında gönülden yapılan bir proje. Amacımız gönülden çalışmaz. Mümkün olduğunda 3 şeye dikkat edelim diyoruz. Hastalarımıza, şehit yakınlarımıza ve gazilerimize mahcup olmayalım. Bu projede görev alan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

BU YÖNDE BİR KÜLTÜR OLUŞTURMAK İSTİYORUZ
Şehit yakınlarımız ve gazilerimiz geldiğinde doğal işleyiş içerisinde öncelikli olarak tedavi olsun istiyoruz. Onlar geldiğinde kayıt birimimize başvurduğunda şehit yakınları ve gazilerimizin öncelikli olduğu konusunda tüm arkadaşlarımıza eğitim verdik. Fakat yazılı, sözlü eğitimden ziyade gönüllülük esası için yapılması noktasında gayretli olacağız. Hastanemizde çalışan arkadaşlarımızın her birini bir gazinin koluna girmiş olarak görmek istiyorum. Projemiz bu. Pencereden baktığımızda bir şehit yakınımızın işlerini takip eden bir arkadaşımızı görmek istiyorum. Temizlik personelimizden uzman hekimimize kadar tüm personelimizde bu kültürün oluşması için bir gayret içerisindeyiz. Şehit yakınları ve gazilerimiz bu projede öncelikli. İdari olarak aşamadıkları bir problemde de bu masadaki arkadaşlara gelerek sorunlarına çözüm arayacaklardır.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.