Şehir Hastanesi'nden Bir Gurur Haberi Daha

Kemoterapide Bin Hastayı Tedavi Ettiler

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Eylül 2019 10:53
Şehir Hastanesi'nden Bir Gurur Haberi Daha

Isparta Şehir Hastanesi Başhekimi Ruşen Keskin Hastane bünyesinde faaliyet gösteren Kemoterapi Ünitesini ziyaret etti.

Kemoterapi Ünitesinde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunarak Gül hediye eden başhekim Keskin, Medikal Onkoloji Uzmanı Semih Akın’dan tedavi gören hastaların tedavi süreçleri hakkında bilgi aldı.

Kemoterapi Ünitesinin çalışmaları hakkında bilgiler veren başhekim Keskin; “Kemoterapi Ünitemiz hastanemizde yürütülen Onkoloji alanında yapılan çalışmaların bir ayağı olarak faaliyet göstermekte. Onkoloji çalışmalarımız kapsamında poliklinik hizmetlerimizin yanı sıra, alanında uzman hekimlerimizden oluşan onkoloji konseyimiz, Cerrahi Onkoloji hizmetlerimiz ve medikal onkoloji tedavilerinin yürütüldüğü Kemoterapi ünitemiz hastalarımıza hizmet vermektedir. Hastanemizde bugüne kadar 2605 kanser hastası muayene edilerek uygun görülenler konseyimizde değerlendirilmiş, 1000 hasta kemoterapi ünitemizde tedavi edilmiştir. Kemoterapi Ünitemizde Medikal Onkoloji Uzmanımız, Diyetisyenimiz, Fizyoterapistimiz, Psikoloğumuz ve diğer sağlık çalışanlarımızla birlikte kalabalık bir ekibimizle hastalarımıza hizmet vermekteyiz” Diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.