Şehir İçi Sanayiler Acilen Taşınmalı

Şehir İçi Sanayiler Acilen Taşınmalı

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Haziran 2016 16:55
Şehir İçi Sanayiler Acilen Taşınmalı

ITSO Başkan Yardımcısı Metin Çelik, Gül İki Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifinin Genel Kurulunda şehir içinde kalan sanayi sitelerinin acilen şehir dışına taşınması gerektiğini söyledi.

Gül İki Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifinin Genel Kurulunda konuşan ITSO Başkan Yardımcısı Metin Çelik “Isparta’mız gerçekten cennet bir bölge. Tarihi ve stratejik güzelliklerinin yanında yaşabilir iller arasında birinci sırada. Ama sanayi şehri miyiz? Maalesef değiliz. Tabi bu yüzden esnaf arkadaşlarımız zorlanmakta. Yönetimin size tavsiye ettiği proje gerçekten sanayileşme ve şehircilik açısından çok güzel. Ben yönetim kurulumuzun bu konuda gerçekten iyi niyetle çalıştığına inanıyorum. Isparta’mızda özellikle merkezde bulunan eski sanayi ve yeni sanayi siteleri şehir içinde kaldı ve onların şehir dışına acilen alınması gerekiyor. Esnafımızda böylece daha rahat para kazanma imkanına sahip olacaktır. Bizde Ticaret Sanayi Odası olarak Gül İki Küçük Sanayi sitesinin bir an evvel oluşturulması için her türlü desteği vermeye hazırız. Genel Kurulun esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum