Şehir Ihlamur Kokacak

Isparta Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ağaç dikim sezonuna girilmesi dolayısıyla şehrin çeşitli yerlerinde fidan dikimlerine devam ediliyor.

Yayınlanma:
Şehir Ihlamur Kokacak

Bu yıl ağırlığı ıhlamur ağacından oluşan 100 bin adet fidanını toprakla buluşturacak olan Isparta Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bunun yanı sıra şehre 56 çeşit renkten oluşan 80 bin gülfidanının dikimini sürdürüyor. Bunun yanı sıra yine binlerce lale soğanı da toprakla buluşturuldu.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın 2013 yılındaki ağaç dikim hedefini 100 bin adet olarak belirlemesinin ardından harekete geçen Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda bir yandan ağaç fidanları ile gülfidanlarını toprakla buluşturan Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne diğer taraftan da binlerce fidan gelmeye devam ediyor.

Son olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne ağırlığı ıhlamurdan oluşan binlerce ağaç fidanı geldi. Fidanlar TIR’dan indirilirken diğer taraftan dikilecekleri güne kadar müdürlük yanında bulunan alanda toprakta misafir ediliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.