Şehir Mekrezi'nde PATLAMA: 1 YARALI

Halk Eğitim Merkezinin karşısında bulunun Aydın Apartmanının ikinci katında banyoda bulunan tüpde gaz sıkışmasından meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mayıs 2013 15:41
Şehir Mekrezi'nde PATLAMA: 1 YARALI

Halk Eğitim Merkezi'nin karşısındaki binada banyoda bulunan tüp patladı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.



Patlamada Sebahat Şenalp (82) isimli bayan yaralandı. Olay yerinde yapılan müdehalenin ardından hastaneye kaldırılan bayanın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Patlamanın gerçekleştiği binanın camları ve kapıları kırıldı.

Ajans32 Muhabirinin olay yerinde edindiği bilgilere göre, 5 katlı apartmanın 2. katında yalnız yaşayan 82 yaşındaki Sebahat Şenalp isimli şahıs, banyo yaptıktan sonra yatak odasında dinlenmeye geçti. Ancak, banyodaki şofbenden sızan gazdan haberi olmayan kadın, bir süre sonra büyük bir patlamayla uyandı.



Evin bütün camları ve kapıları kırılırken, çevrre binalarda da küçük hasarlar meydana geldi. Olay yerine ilk olarak gelen Toplum Destekli Polis ekiplerinin ardından olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ve ambulansta olası bir facianın önüne geçti.


 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.