Şehit Ailelerine İftar Yemeği

Şarkikaraağaç İlçe Kaymakamı Abdullah Akdaş, ilçedeki şehit ailelerine iftar yemeği verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Temmuz 2014 12:15
Şehit Ailelerine İftar Yemeği

Köylere Hizmet Götürme Birliğine ait Kızıldağ Milli Parkında düzenlenen iftar yemeğine Kaymakam Abdullah AKDAŞ'ın yanı sıra Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı, İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Recep Uçar, İlçe Emniyet Müdürü Kamuran Koç, İlçe Müftüsü Mehmet Atay, Gazi ve Şehit aileleri ve daire amirleri katıldı.

Kaymakam Abdullah AKDAŞ yemekten sonra yaptığı konuşmada, "Bu vatan için canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Şehit yakınlarına ve gazilerimize sağlıklı ve uzun ömür diliyoruz. Gazi ve şehit ailelerinin babaları, anneleri, evlatları bizlerin de anneleri babaları ve evlatlarıdır. Sizlerin yaşadığı acıları biz de her zaman yüreklerimizde yaşıyoruz. Bütün şehitlerimizin ruhları şad olsun. Gazilerimize Allah sağlık ve esenlik versin. Şehit ve gazilerimizin sayesinde rahatça güvende yaşadığımız memleketimizde, onları ve tabi onları yetiştiren sizleri hiçbir zaman unutmayacağız ve yalnız bırakmayacağız." dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.