Şehit Annesine Şehadet Belgesi Verildi

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 19 Ekim'de terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada şehit düşen Süleyman Kalkan'ın şahadet belgesi, Isparta Valisi Memduh Oğuz tarafından şehidin annesi Şerife Kalkan'a verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Aralık 2011 10:35
Şehit Annesine Şehadet Belgesi Verildi

Vali Memduh Oğuz, şehidin Yalvaç'ın Sücüllü beldesindeki evine, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tümgeneral Metin Temel, İç Güvenlik Eğitim ve Tatbikat Merkez Komutanı Tuğgeneral Necati Tekin, İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Uyan, Yalvaç Kaymakamı Ahmet Altıntaş ile birlikte gitti.

Vali Oğuz, Kara Kuvvetleri Komutanı Hayri Kıvrıkoğlu'nun imzasını taşıyan şahadet belgesini, anne Şerife Kalkan'a teslim etti.

Oğuz, burada yaptığı konuşmada, Şerife Kalkan'ın bir kahramanın annesi olduğunu belirterek, "Sen her Türk annesi gibi kahraman bir evlat yetiştirdin ve vatana feda ettin. İşte bir erkek evlat daha yetiştirmişsin. Dünya Kadınlar Günü'ne yaklaştığımız şu günlerde seni bir kahraman askerin annesi olarak kutluyorum" diye konuştu.

Gözyaşlarını tutamayan şehidin

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum